Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зона ООС: бойовики застосували міномети, поранено двох українських військовиків

Зона ООС: бойовики застосували міномети, поранено двох українських військовиків
У зоні бойових дій на Донбасі від початку поточної доби двоє українських військовиків дістали поранення. Про це повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

Наголошується, що від початку доби бойовики порушили перемир'я 20 разів.

"Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Південне, Світлодарськ, Зайцеве, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське. Поряд з цим, ворог обстріляв захисників Кримського, Водяного та Лебединського з мінометів калібром 120 і 82 мм. По наших позиціях у Миколаївки, що на Донецькому напрямку, працювала ворожа снайперська пара", – йдеться у повідомленні.

У ході бойових дій двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення.

Раніше повідомлялося, що упродовж минулої доби, 11 серпня, незаконні збройні формування 34 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в тому числі 4 рази з важкого озброєння. В результаті бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: