Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українська легкоатлетка на чемпіонаті Європи увійшла в історію

Українська легкоатлетка на чемпіонаті Європи увійшла в історію
Наталія Прищепа стала першою в історії спортсменкою, якій вдалося захистити титул чемпіонки Європи на дистанції 800 метрів

Українська бігунка Наталія Прищепа стала першою в історії спортсменкою, якій вдалося захистити титул чемпіонки Європи на дистанції 800 метрів. Українка фінішувала першою на ЧЄ в Берліні з результатом 2: 00.38 хв. У 2016 році в Амстердамі Наталя також стала першою, подолавши дистанцію за 1: 59.70 хв.

До Прищепи тільки Віра Ніколіч з Югославії зуміла двічі взяти "золото" в цій дисципліні на континентальній першості - в 1966 і 1971 роках. При цьому до вчорашнього тріумфу Наталії захистити титул не виходило у жодної іншої спортсменки.

Відзначимо, що на п'єдестал пошани в Берліні також піднялася українка Ольга Ляхова, яка завоювала на 800 м бронзу.

Подіум чемпіонату Європи з бігу на 800 метрів:

Українська легкоатлетка на чемпіонаті Європи увійшла в історію

Раніше стало відомо, що на чемпіонаті Європи з легкої атлетики стався витік газу. Через аварію довелося відкласти старт жіночих змагань у ходьбі на 20 км.

Днем раніше Сергій Нікіфоров став бронзовим призером чемпіонату Європи. Українець в стрибках в довжину показав результат 8,13 метра і поступився німцеві Фабіану Хейтле, який з таким же результатом став срібним призером (але зробив це з другої спроби). "Золото" завоював грек Мільтіадіс Тентоглу (8,25 м).

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: