Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кого чекають неприємності: гороскоп на 11 серпня 2018

Гороскоп на сьогодні, 11 серпня 2018 року для всіх знаків Зодіаку.
Кого чекають неприємності: гороскоп на 11 серпня 2018

Рибам варто утриматися від тренувань, а Овнам добре поспати - докладніше дізнатися поради астрологів на 11 серпня.
ОВЕН
Субота принесе Овнам довгоочікуваний відпочинок. У вас нарешті з'явиться можливість отримати насолоду від книги або просто гарненько виспатися. Сьогодні вам не треба нікуди поспішати, бо ви відчуваєте гостру необхідність відновити витрачену за робочий тиждень енергію.

ТЕЛЕЦЬ
Тельці сьогодні повинні бути обережні. Не робіть поспішних висновків і не намагайтеся нікого обдурити, це може зіграти проти вас. Крім того, не слід витрачати час на розмови: незважаючи на те, що сьогодні субота на вас чекає багато справ.

БЛИЗНЮКИ
Близнюкам, як і Овнам, сьогодні варто відпочити. Подбайте про своє здоров'я, як фізичне, так і емоційне. Цей день прихильний до вас. Нові починання не принесуть сьогодні успіхів, тому краще відкласти заплановані справи до наступного дня. Крім того, постарайтеся побути на самоті. Спілкування з іншими людьми не принесе вам сьогодні нічого хорошого.

РАК
Тих, хто сьогодні вирушає в дорогу, очікує удача. Шлях буде легким і приємним. Але остерігайтеся незнайомців і не беріть попутників - нічого доброго з цього не вийде. Також, варто добре перевірити речі і документи перед від'їздом: сьогодні ви розгублені, хоч і не помічаєте цього. У спілкуванні з близькими проявіть мужність і терпіння.

ЛЕВ
Левам сьогодні варто не злитися на дрібниці. Цей день створений для того, щоб провести його зі своєю другою половинкою або родиною. Незважаючи на перешкоди і труднощі, які підготувала вам субота - ви точно впораєтеся з усіма завданнями й отримаєте гарантований результат.

ДІВА

Для творчих і романтичних Дів 11 серпня підготувало безліч сюрпризів: несподівані подарунки, приємні слова і головне - зустріч, яка може перевернути ваше життя. Не намагайтеся стрибнути вище голови, сьогодні вам варто просто бути собою.

ТЕРЕЗИ
Терезам сьогодні варто бути обережними. Поруч із вами знаходиться людина, яка бажає вам зла. У вас є всі шанси дізнатися, хто це і викреслити його зі свого життя назавжди, тому будьте сьогодні уважні.

СКОРПІОН
Скорпіони сьогодні мають зробити важливий вибір. І відповісти доведеться не комусь, а самому собі. Подумайте добре про те, що відбувається у вашому житті. Цей день допоможе вам прийняти правильне рішення. Проведіть вечір із близькими і насолодіться відпочинком.

СТРІЛЕЦЬ
Стрільцям 11 серпня підготувало сприятливе середовище для нових починань. Якщо ви проведете цей день за роботою, то зможете отримати насолоду від непоганих результатів. Крім того, хтось готує для вас несподіваний подарунок, який перетвориться в невід'ємну частину вашого життя.

КОЗЕРІГ
Не бійтеся просити про допомогу інших людей - вам вона життєво необхідна. Людина, яка протягне вам руку допомоги стане хорошим другом і супутником. Прислухайтеся до порад інших, сьогодні ваша мудрість не допоможе вам.

ВОДОЛІЙ
Водоліям варто присвятити цей день роботі, але робити це дуже акуратно. Сьогодні вас можуть звинуватити в чужих помилках. Але, якщо будете триматися і не дасте емоціям вас "звалити", то отримаєте непоганий результат.

РИБИ
Рибам сьогодні не варто займатися фізичними активностями. Тренування 11 серпня можуть обернутися для вас серйозними травмами. Краще проведіть цей день за неспішними прогулянками або ж просто посидьте вдома, подивіться фільм або поспіть.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: