Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зухвалість, зарозумілість і хамство: найстервозніші знаки Зодіаку

Зухвалість, зарозумілість і хамство: найстервозніші знаки Зодіаку
Найчастіше трапляється так, що людина поводиться неадекватно, не слухаючи інших і не звертаючи уваги на абсолютно адекватну критику.

Так, особливо складно спілкуватися з тими, хто стовідсотково впевнений у своїй правоті, а щоб довести її, дехто готовий піти по головах. Нерідко такі особливості характеру зв'язані з вихованням, специфікою оточення, а також деякими незрозумілими фактами, серед яких також і астрологічні показники.

Пропонуємо дізнатися, які знаки Зодіаку найбільш стервозні.

СКОРПІОН

Представники цього знаку володіють твердим характером, вміють відстоювати свою думку, а також можуть похвалитися майже стовідсотковою впевненістю в собі. Поєднання цих якостей робить Скорпіонів непохитними і часом жорсткими у вирішенні деяких питань, але при цьому, вони ніколи не будуть свідомо обманювати і плести інтриги за спиною. Зайва самовпевненість і стійкість здатні зробити Скорпіонів найбільш стервозним знаком Зодіаку - але це тільки думка тих, хто істотно відстає від них за багатьма характеристиками. Так, Скорпіони дійсно можуть маніпулювати вашими почуттями і грати на найтонших струнах душі, але робити це вони будуть не через власну вигоду, а лише через дослідницький інтерес.

ОВЕН

Овни, особливо жінки - занадто самовпевнені і думають тільки про себе. У більшості випадків представники цього знака можуть переступити через інтереси будь-кого, щоб просто опинитися у вигідній позиції. Найчастіше Овен знає, що він - завзятий, пристрасний, енергійний і запальний. Але якщо сказати трохи іншими словами, представники цього знака - нетерплячі, уперті, агресивні і часто зарозумілі. Щоб хоч якось налагодити відносини з Овном, потрібно знайти правильний підхід і ретельно контролювати свою мову. Будь-яке слово може вивести їх із себе, а наслідки можуть бути абсолютно непередбачуваними.

ВОДОЛІЙ

Водолії - досить терплячі, мовчазні і зрадницьки тихі, але при цьому, щойно хтось перейде їм дорогу - вони припиняють себе контролювати. Звичайно, вони можуть поводити себе добре, але всього лише одна маленька помилка збоку, і вас чекає тяжка розплата. Водолії рідко хочуть заподіяти комусь біль, вони ніколи не бажають свідомо ставити підніжки або ображати. Цей знак Зодіаку набагато підступніший, оскільки практикує пасивну агресію. Насправді, це набагато складніше, ніж пряма атака - так ви ніколи не дізнаєтеся, коли вам завдадуть удару у відповідь.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: