Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи повинно покривало на ліжко обов’язково бути з натурального матеріалу?

Чи повинно покривало на ліжко обов’язково бути з натурального матеріалу?
Як зробити місце для сну комфортною зоною відпочинку? Оформіть його в улюблених кольорах, витримайте стиль та подбайте про якість текстилю. З особливою увагою поставтеся до вибору покривала на ліжко.

Сьогодні можна знайти будь-які ковдри – жакардові, гобеленові, атласні тощо. Пам’ятайте, що натуральні матеріали влучно підкреслять приміщення зі світлим і лаконічним дизайном, синтетичні личитимуть більш яскравому інтер’єру. Однак рішення приймати лише вам.

Жакардова накидка на постіль


Жакард – особливий вид тканини, що має рельєфний постійно повторюваний малюнок. Виробляється таке полотно на спеціальних ткацьких станках. Для його виготовлення можуть застосовуватися натуральні або синтетичні волокна. Найчастіше можна зустріти жакардові ковдри зі стовідсоткового поліестеру. На відміну від натуральних, вони є більш довговічними й практичними у використанні. А наявність такого атрибуту в домі додає йому вишуканості.

Атласне покривало на ліжко

Вирішили купити атласну ковдру? Чи знаєте ви, що завдяки тісному сплетенню волокон ця тканина вважається повністю гіпоалергенною, не накопичує пил та бруд? Атласна ковдра не деформується й не змінює свій зовнішній вигляд. До того ж, сучасні різновиди цього матеріалу виконані на основі синтетичних домішків. Тому коштують недорого.

Гобеленове покривало

Гобеленові ковдри сподобаються тим, хто надає перевагу натуральним тканинам. У їх виробництві застосовується пряжа з чистої бавовни. Гобеленова тканина належної якості легко поглинає вологу, є приємною на дотик та має гарну текстуру. Вона не змінює свого зовнішнього вигляду, навіть якщо довгий час знаходилася під впливом прямих сонячних променів.

Усі вищевказані види можна придбати в будь-якому інтернет магазині. Подивитись и порівняти їх властивості, ознайомитись зі складом та роздивитись яскраві моделі можна, наприклад, на сайті https://bayubay.com.ua/pokryvala.

Яких розмірів має бути покривало

Зазвичай, на стандартне двоспальне ліжко (180х220 см), яке не має ніжок та спинки, ковдра повинна бути на 30 см більша з кожної сторони. Зверніть увагу не тільки на натуральні розміри ліжка, а й на його розташування, висоту, наявність ніжок, спинки тощо. В таких випадках купуйте найоптимальніший варіант.

Отже, не обов’язково віддавати перевагу лише екологічно чистим і природним матеріалам. Відмінною альтернативою, що не поступається за якістю натуральним тканинам, є синтетичні полотна (жакард, атлас тощо). В Україні такі ковдри коштують недорого, тому можна добре заощадити.

На правах реклами



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: