Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті полісменам довелося кайданками вгамовувати п'яного водія

На Закарпатті полісменам довелося кайданками вгамовувати п'яного водія
За минулу добу працівники поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Рахівському, Тячівському, Берегівському, Перечинському районах.

Рахівським правоохоронцям зателефонував власник турбази з селища Ясіня і повідомив про те, що їх територією, де гуляють відпочиваючі, їздить нетверезий хлопець на скутері.

На місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції й затримали скутер марки «Hоndа», яким керував 22-річний місцевий житель. Юнак не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. На пропозицію правоохоронців пройти медосвідування став чинити їм опір. У кайданках правопорушника доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 2,06 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротоколи за злісну непокору законним вимогам правоохоронців, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. Скутер затримали на спецмайданчик поліції.

Другий п’яний водій, теж житель Ясіня, не впорався з керуванням мопеда марки «Карпати» і впав під час руху на дорогу. На місце події прибула поліція та «швидка». Водій був п’яний, у нього виявили 2,08 проміле алкоголю. Водійського посвідчення чоловік не мав. На нього склали відповідні адмінпротоколи й затримали на спецмайданчик транспортний засіб.

У селі Терново Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі скутер, водій якого, місцевий житель, виїхав на зустрічну і не мав захисного шолома. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,83 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Попово Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили міні-трактор, який забруднював дорогу. Керував ним місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення, а сам транспортний засіб не зареєстрований. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У місті Перечин працівники поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Міtsubіshі», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. Керував автомобілем місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: