Вхiд на сайт
Авторизацiя

Збив матір з немовлям: поліція розшукала неповнолітнього водія-втікача

Збив матір з немовлям: поліція розшукала неповнолітнього водія-втікача
Як повідомляють правоохоронці, водію 17 років, він житель Рахова.

Працівники поліції Рахівського району встановили особу водія незареєстрованого мотоцикла, який скоїв у місті Рахів ДТП, наїхавши на двох жінок із немовлям. Ним виявився 17-річний житель Рахова. За даним фактом триває розслідування, мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Правоохоронці встановили особу водія мотоцикла, який скоїв ввечері 8 серпня ДТП у місті Рахів на вул.Богдана Хмельницького. Унаслідок наїзду мотоцикла постраждала 25-річна мати з немовлям і ще одна 48-річна жінка, їх родичка. На щастя, обійшлося без серйозних травм.

Водій залишив на місці пригоди незареєстрований мотоцикл марки «SABUR» і втік. Його вже розшукали.

Правоохоронці встановили, що за кермом незареєстрованого мотоцикла перебував 17-річний житель Рахова. Юнак зізнався у скоєному.

За даним фактом триває розслідування, розпочате за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини автопригоди з’ясовують слідчі, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: