Вхiд на сайт
Авторизацiя

Купувати вже не модно: в Україні з'явився ще один "гігант"

Купувати вже не модно: в Україні з'явився ще один "гігант" Навесні в Україні стартував і продовжує активно зростати новий великий інтернет-майданчик, де кожен бажаючий може орендувати і здати в оренду абсолютно будь-яку річ.

"Орендуй потрібне, здавай зайве!" — під таким гаслом молодий стартап з Києва gup.ua закликає українців розвантажити свої балкони й антресолі, але не позбуватися давно забутого, а здавати в прокат.

"Наша мета — створити у жителів України асоціацію, що оренда — це GUP! — каже керівник порталу Роксолана Батьківська. — Ми хочемо популяризувати новий напрямок більш екологічного та раціонального підходу до використання речей, допомогти звичайним людям відкрити для себе додаткове джерело доходу і здавати в оренду речі, які займають місце в будинку і які використовуються дуже рідко".

Новий сервіс дозволить українцям не тільки економити на придбанні нових речей, але і відкрити власну справу без значних витрат.

Також вона розповіла про безліч переваг оренди та особливості майданчика: на сайті дуже точна локалізація, можна буквально ставити мітки на будинок і шукати, що здають сусіди. Вбудований месенджер і зручний мобільний додаток допоможуть управляти заявками і завжди залишатися на зв'язку з клієнтами.

Формат порталу відрізняється від звичних дошок оголошень тим, що нагадує скоріше бізнес-соцмережу, адже кожен орендодавець має свій особистий профіль, а незабаром очікується поява системи рейтингу, відгуків та коментарів.

На сьогоднішній день GUP — єдиний настільки великий і універсальний майданчик для оренди в Україні. Більшість існуючих прокатних компаній мають вузькопрофільну спеціалізацію, але навіть багато з них вже встигли розмістити свої пропозиції на порталі.

Творці порталу не збираються обмежуватися орендою. Планується також поява додаткових сервісів, наприклад оренда послуг, а також можливість кредитування застави для оренди дорогих речей та вихід на міжнародні ринки.


Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: