Вхiд на сайт
Авторизацiя

Потужності «зеленої» електроенергетики у світі сягнули 1 трильйона Вт

Потужності «зеленої» електроенергетики у світі сягнули 1 трильйона Вт
Обсяг потужностей всіх сонячних та вітрових електростанцій у світі вперше перевищив 1 000 000 000 000 Вт. Загальна сума інвестицій склала 2,3 трильйона доларів!

За даними експертів «Bloomberg», падіння цін на «чисті» технології означає, що другий трильйон Вт залучить близько 1,23 трлн доларів інвестицій і стане досяжним набагато швидше, ніж перший трильйон.

Цікаво, що 54 відс. першого 1 ТВт – це вітроелектростанції. Втім, експерти прогнозують, що у найближчі роки сонячна енергетика випередить вітрову. Суттєву роль у цьому відіграє Китай, який за останні 5 років лідирував у встановленні СЕС.

Зважаючи на стрімке введення нових «зелених» об’єктів, експерти вбачають подальше широке впровадження інновацій та електроакумулюючих систем.

Потужності «зеленої» електроенергетики у світі сягнули 1 трильйона Вт

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: