Вхiд на сайт
Авторизацiя

Резонансна стрілянина в Мукачеві: всі подробиці від поліцейських

Резонансна стрілянина в Мукачеві: всі подробиці від поліцейських
Від 32-річного мукачівця, який на вулиці Галана стріляв у повітря, поліцейські вилучили мисливську зброю. За фактом хуліганства розпочали слідство.

Вчора, 8 серпня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік по вулиці Галана у Мукачеві здійснює вистріли.

На місце події прибули поліцейські слідчо-оперативної групи відділу, які встановили особу мукачівця та вилучили у нього зброю. Як з`ясували правоохоронці, 32-річний чоловік із зброєю, яка належала його покійному батькові, гуляв по вулиці та здійснив постріл у повітря.

Поліцейські зброю у чоловіка вилучили на направили на дослідження експертам. За ознаками ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України – Хуліганство, розпочали розслідування. У справі триває слідство, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: