Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді та на території району за минулу добу виникло 8 пожеж

В Ужгороді та на території району за минулу добу виникло 8 пожеж
Упродовж доби, із зареєстрованих 10 пожеж на території Закарпатської області, 8 сталося в обласному центрі та Ужгородському районі. Тричі горів житловий сектор мешканців м. Ужгорода.

Найрезонанснішою 7 серпня стала пожежа в квартирі міської багатоповерхівки на вул. Можайського, де надзвичайниками було врятовано чотирьох людей, серед яких двоє дітей. Ще 10 довелося евакуйовувати.

А 8 серпня о 03:05 до Служби порятунку "101" повідомили про пожежу також у п'ятиповерховому житловому будинку, що на вул. М. Вовчка в Ужгороді

За вказаною адресою було направлено бійців ДСНС 14-ї державної пожежно-рятувальної частини обласного центру. Осередком загорання став балкон житлової квартири на четвертому поверсі.

О 03:28 пожежу локалізували. а о 03:46 повністю ліквідували. Вогнем було знищено балконну раму площею 2.2 кв.м. Усього на місці події працювало 8 рятувальників, два основних та один спеціальний пожежно-рятувальні автомобілі.

Травмованих та загиблих на пожежі не було. Причини виникнення пожежі встановлюються правоохоронними органами.

Окрім цього ужгородським вогнеборцям довелося ліквідовувати пожежу і в приміщенні пункту прийому вторинної сировини, що на вул. Польовій. Повідомлення про це до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло 8 серпня о 00:50.

До місця виклику були направлені чергові відділення 14-ї та 15-ї пожежно-рятувальних частин м. Ужгород. О 01:15 пожежу локалізували, а через 35 хвилин повністю ліквідували. Наслідком загорання стали знищені продукти вторинної сировини та перекриття будівлі площею 30 кв. м. Усього на ліквідації пожежі працювало 8 рятувальників та три одиниці пожежно-рятувальної техніки.

А на території Ужгородського району 7 серпня зафіксовано три пожежі в екосистемах краю. В селах Червоне, Оріховця та Худльово горіли суха трава та чагарники на відкритих територіях. Про ці пожежі повідомлення до Служби порятунку "101" області надходили о 16:14, 16:40 та 17:35 відповідно.

Управління ДСНС Закарпатської області в черговий раз нагадує громадянам на обов’язковому дотриманні правил пожежної безпеки в побуті, що дозволить уберегти власні помешкання від знищення вогнем. А також застерігає та наголошує про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час відпочинку в лісопаркових зонах, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки при таких високих температурах повітря може призвести до масштабних пожеж та трагічних наслідків.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: