Вхiд на сайт
Авторизацiя

Костянтин Меладзе не зміг заїхати через Угорщину до ЄС

Костянтин Меладзе не зміг заїхати через Угорщину до ЄС Процедура повернення відомого композитора пройшла у вівторок, 7 серпня, після обіду. За попередньою інформацією з неофіційних джерел у прикордонній службі, у Костянтина Меладзе виникли проблеми з закордонним паспортом.
У Мукачівському прикордонному загоні підтвердили, що Костянтин Меладзе дійсно перетнув українсько-угорський кордон у понеділок, 6 серпня, о 18:40 у напрямку виїзду з України.

Однак, за неофіційною інформацією, вже на угорській стороні в угорських правоохоронців виникли запитання до Костянтина Меладзе, попередньо, через проблеми з паспортом.

Повернення Костянтина Меладзе в порядку реадмісії пройшло у вівторок, 7 серпня близько 17:00 за київським часом через КПП "Лужанка - Берегшурань", кудою і їхав композитор до ЄС.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: