Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді загорілася квартира у багатоповерховому будинку

В Ужгороді загорілася квартира у багатоповерховому будинку
07 серпня об 11:50 до ужгородських вогнеборців надійшло повідомлення про пожежу на вул. Можайського. Об'єктом пожежі стала квартира на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку.

Займання помітили сусіди, коли полум'я вже виривалось з вікон. Стурбовані мешканці негайно зателефонували за номером "101". Вогнеборці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин, що прибули за викликом, відразу, за допомогою авто- та висувних драбин, почали евакуацію мешканців будинку, адже густий дим охопив весь під'їзд і вже заполонив квартири. Загалом було евакуйовано 10 осіб.

На останньому поверсі у двох оселях перебували дорослі із двома неповнолітніми дітьми. Тому заступник начальника оперативно-координаційного центру Володимир Прокопик та пожежний-рятувальник 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород Василь Новотний, захистивши дихальні шляхи дітей, винесли їх на свіже повітря, а також допомогли їх батькам вибратися із задимленого приміщення.

О 12:20 пожежу було локалізовано й не допущено поширення вогню на інші помешкання. О 12:36 її вдалося ліквідувати повністю. Завдана матеріальна шкода та причина пожежі встановлюються. Вогнем знищено частину домашнього майна та пошкоджено стіни квартири.

Загалом до гасіння залучалося 3 одиниці основної пожежно-рятувальної й 2 одиниці спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу.

У ДСНС України у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: