Вхiд на сайт
Авторизацiя

5 дітей за добу: на Закарпатті розшукували зниклих неповнолітніх

5 дітей за добу: на Закарпатті розшукували зниклих неповнолітніх
За інформацією правоохоронців, всіх вже повернули додому, їх життю нічого не загрожує

Працівники сектору кримінальної поліції, разом із спеціалістами сектору ювенальної превенції, встановили місцезнаходження п’ятьох неповнолітніх, один із яких — киянин. Зараз діти вдома, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує

Вчора, 6 серпня, на території вокзалу в Рахові правоохоронці розшукали 13-літнього киянина. Про зникнення хлопчика його рідні заявили 5 серпня. Орієнтування на пошуки зниклого розіслали в усі управління Національної поліції України. У результаті спільної роботи, школяра розшукали правоохоронці Закарпаття та Київщини. За словами 13-річного киянина, він вирішив піти з дому, аби подорожувати країною.

Того ж дня спеціалісти сектору ювенальної превенції та сектору кримінальної поліції розшукали трьох неповнолітніх мешканок села Порошково, що на Перечинщині. Про те, що дівчата пішли з дому і не повернулися, в поліцію заявила їхня тітка. 12-ти, 14-ти та 15-річна школярки пішли на прогулянку, проте додому не повернулися. На пошуки дівчат було орієнтовано наряди поліції всієї області. За кілька годин дівчат знайшли на автовокзалі Ужгорода.

На території автовокзалу в той же час вдалося знайти зниклого 15-річного ужгородця. Про те, що хлопець пішов з дому, його рідні заявили за кілька годин до того.

Наразі поліцейські ювенальної превенції працюють з неповнолітніми втікачами та їх родинами, аби з’ясувати причини втечі та попередити подібні вчинки в подальшому. Крім того, вирішується питання про притягнення до відповідальності батьків зниклих неповнолітніх мешканок села Порошково відповідно до статті 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: