Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 7 серпня: Стрільцям сьогодні краще прислухатися до думки оточуючих, а Близнюкам - бути більш напористими

Гороскоп на 7 серпня: Стрільцям сьогодні краще прислухатися до думки оточуючих, а Близнюкам - бути більш напористими
Гороскоп на 7 серпня 2018 року для всіх знаків Зодіаку. У цей день зірки радять не сидіти склавши руки, а активніше рухатися до намічених цілей.

ОВЕН

Овнам потрібно приділити більше уваги роботі над собою і саморозвитку. Постарайтеся знайти час на те, щоб прокачати свої сильні сторони - за це вам воздасться. А взагалі зірки вам сьогодні посміхаються - так що налаштовуйтесь на відмінний день.

ТЕЛЕЦЬ

Тельцям краще бути терпимими до критики. Не зазнавайтеся, оскільки це загрожує великими неприємностями. Зірки, як і життя, не люблять занадто самовпевнених. Не варто сьогодні ображатися і накопичувати негатив.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам час припинити в собі сумніватися і почати активно діяти. Незабаром ви отримаєте підтвердження своєї унікальності, що дасть вам спокійно зітхнути і більше не рівнятися на інших.

РАК

Ракам варто задуматися про свій потяг до розбірок і конфліктів, які вже добряче набридли вашим близьким. І якщо рідні люди можуть про це сказати, то ваші колеги часто замовчують проблеми.

ЛЕВ

Левам сьогодні доведеться відповідати за свої вчинки і почути чимало неприємних речей. Хтось навіть викриє вас у брехні, але до вечора ситуація нормалізується і ви зможете видихнути.

ДІВА

Дівам сьогодні належить вирішення непростого завдання, яке відніме у вас багато сил і нервів. Але до вечора ви зможете видихнути і віддатися улюбленим заняттям.

ТЕРЕЗИ

Терезам зірки обіцяють успіх у всьому, що пов'язано з фінансами. Тим Терезам, хто ще не знайшов своє покликання в житті, допоможе в цьому незнайомий чоловік.

СКОРПІОН

Скорпіонів чекає простий день без турбот і тривог. Справи у вас ітимуть добре, а в другій половині дня доля може подарувати вам приємний сюрприз.

СТРІЛЕЦЬ

У Стрільців останнім часом намітилися проблеми: їм здається, що на роботі і вдома їх недостатньо цінують. Насправді це не так, але проблеми в стосунках все одно є і їх потрібно скоріше вирішувати. Прислухайтеся до того, що говорять люди з вашого оточення. Можливо, в їхніх словах криється відповідь на ваші проблеми.

КОЗЕРІГ

Козерогам краще приділити більше часу спілкуванню з оточуючими. Також буде зовсім непогано, якщо ви виберетеся кудись з вашою другою половинкою - за вами явно нудьгують.

ВОДОЛІЙ

Водоліям краще прислухатися до інтуїції і думки ваших близьких. Також сьогодні хороший день для того, щоб вирішити накопичені побутові проблеми.

РИБИ


Рибам краще припинити сумніватися в своїх силах і діяти рішучіше. Вже дуже скоро ви отримаєте підтвердження вашої крутості. Так що не вішайте ніс.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: