Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна завоювала першу в історії медаль на чемпіонаті Європи з літніх видів спорту

Україна завоювала першу в історії медаль на чемпіонаті Європи з літніх видів спорту
Синхроністки Єлизавета Яхно і Анастасія Савчук виграли "срібло"

Українські синхроністки Єлизавета Яхно і Анастасія Савчук завоювали срібну медаль на чемпіонаті Європи з літніх видів, який проходить у Глазго.

У технічній програмі український дует вийшов під останнім стартовим номером і вже знав результати всіх учасниць. В результаті, Яхно і Савчук набрали 92.6188 бали і поступилися росіянкам на 2.4847 бали.

Відзначимо, що це був перший комплект медалей, розіграний на першому в історії чемпіонаті Європи з літніх видів спорту (об'єднаних чемпіонатах Європи з синхронного плавання, плавання, плавання на відкритій воді, легкої атлетики, велоспорту, стрибків у воду, гольфу, веслування, спортивної гімнастики і триатлону).

Нагадаємо, що сьогодні срібний призер чемпіонату світу 2017 року і переможець чемпіонату світу 2018 року в приміщенні російський стрибун у висоту Данило Лисенко був не допущений до чемпіонату Європи через три пропуски допінг-тестів протягом року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: