Вхiд на сайт
Авторизацiя

Працівники поліції Закарпаття виявили за добу 5 п’яних водіїв, одного з яких уже позбавили права керування

Працівники поліції Закарпаття виявили за добу 5 п’яних водіїв, одного з яких уже позбавили права керування
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Іршавському, Тячівському, Перечинському районах.

Уночі працівникам поліції надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в Ужгородському районі їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Pеugeot». Працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення зупинили вказаний автомобіль на іноземних номерах у селі Невицьке. За кермом перебував 35-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Він уже позбавлений судом права керування за аналогічне правопорушення.

Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності двох свідків склали відповідний адмінпротокол та відсторонили водія від керування.

Мукачівським правоохоронцям надійшов виклик у село Лохово. Місцева жителька повідомила в поліцію про те, що її п’яний сусід за кермом свого авто свариться з нею та погрожує їй фізичною розправою. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції.

Як з’ясувалося, 46-річний правопорушник керував автомобілем марки «Fоrd» у стані алкогольного сп’яніння. Водія доставили на медосвідування в районну лікарню, де виявили в нього 1,61 проміле алкоголю.

На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за керування в стані алкогольного сп’яніння і за дрібне хуліганство. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили.

ГРПП Іршавщини освідчили водія «ВАЗ-21014» за те, що той виїхав на зустрічну смугу. За кермом був 49-річний житель міста Мукачево в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,63 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Дубове Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили незареєстрований мопед марки «Hоndа», яким керував житель села Ганичі. Чоловік не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення, а транспортний засіб затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Раково Перечинського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Mitsubishi Pаjеrо», який рухався по зустрічній смузі руху. Керував позашляховиком житель сусіднього села Завбуч. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: