Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті суддя виправдав п'яного водія

На Закарпатті суддя виправдав п'яного водіяУ квітні цього року на відрізку автошляху Н-09 (поблизу дорожньої станції Велика Копаня) патрульні склали адмінматеріали на водія, який керував у стані алкогольного сп’яніння.

Огляд він пройшов у встановленому Законом порядку у присутності 2-х свідків. Результат спеціального приладу «Драгер» - 1.37 проміле!

Та вже наприкінці червня цього року у Виноградівському районному суді Закарпатської області його звільнили від відповідальності. Водієві оголосили усне зауваження на підставі статті 22 КУпАП.

Насправді, нам дуже шкода, що подекуди судді й досі приймають такі рішення. Певно, навіть не думаючи про те, що завтра цей водій знову сяде за кермо напідпитку тільки наслідки уже можуть бути фатальними й для когось іще.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: