Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачівських дитячих садочках працює кілька інклюзивних груп

У Мукачівських дитячих садочках працює кілька інклюзивних груп
На сьогоднішній день наявна мережа закладів дошкільної освіти відповідає регіональним особливостям, забезпечує потреби громадян в освітніх послугах, враховуючи індивідуальні та національні інтереси, здібності та обдарування дітей.

Наразі працюють заклади, у яких освітній процес здійснюється: на угорській мові (ДНЗ №17), одна група з німецькою мовою навчання ( ДНЗ №25), п`ять груп з англійської мовою навчання ( ДНЗ №5, ДНЗ №19, ДНЗ №10).

Як зазначають у Мукачівській міській раді, у ДНЗ №20 організовано роботу спеціальної групи для дітей з особливими потребами, в НВК 10 з жовтня 2017 року функціонує логопедична група. На даний час у закладах дошкільної освіти організовано роботу 8- інклюзивних груп, у яких виховується 10 дітей з особливими потребами.

Протягом останніх років спостерігається тенденція збільшення кількості дітей та відповідно кількості груп.

До кінця 2018 року планується відкриття 2-х додаткових груп у вивільнених підрозділах дошкільного підрозділа НВК «Гармонія».

Станом на сьогодні в закладах дошкільної освіти міста працюють 182 групи, у яких виховується 4246 дітей.

У закладах дошкільної освіти організоване триразове харчування. Денна вартість харчування становить 21 гривню, з якої 60% за перебування дітей сплачують батьки, 40% оплати здійснюється з міського бюджету, - повідомляють у Мукачівській міській раді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: