Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як поєднувати заняття професійним спортом та подорожі: в Ужгороді пройде чергова тревел-зустріч

Як поєднувати заняття професійним спортом та подорожі: в Ужгороді пройде чергова тревел-зустріч
У четвер, 9 серпня, в Ужгороді проойде чергова тревел-зустріч, яку організовує спільнота "Подорожуй!".

"Чим треба займатись, щоб постійно мандрувати по світу? Можна стати ведучим Орла і Рєшки. Влаштуватись кореспондентом National Geogrphics. А можна пов'язати себе з професійним спортом! Наш наступний спікер - Enver Ablaev - учасник п'яти зимових Олімпіад (3 в якості спортсмена та 2 в якості тренера), переможець Кубку світу з фристайлу, головний тренер збірної України з фристайлу і просто цікавий спікер", - пишуть організатори.

На зустрічі ви дізнаєтеся про те, як поєднати змагання і подорожі, чи є час у спортсменів на власні захоплення, яке воно, проживання в Олімпійському селі та про найцікавіші країни і міста, про найкращі лижні курорти світу.

Вхід по реєстрації - 50 грн. - https://secure.wayforpay.com/payment/sport
Вхід без реєстрації - 100 грн.

ДАТА/ЧАС: 9 серпня, 19:00-21:00
МІСЦЕ: Совине гніздо (Ужгород, вул. Ф.Ракоці, 2)

Нагадаємо, час від часу в Ужгороді проходять подібні тревел-зустрічі, на яких різні мандрівники діляться власними секретами для вдалої подорожі.

Закарпатський Кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: