Вхiд на сайт
Авторизацiя

Збірну України з біатлону поповнять три росіянки

Збірну України з біатлону поповнять три росіянки
Три російські біатлоністки з нового сезону будуть виступати за збірну України.

Про це заявив очільник Федерації біатлону України Володимир Бринзак в коментарі на офіційній сторінці сайту Biathlon.com.ua у Facebook.

За юніорську збірну України будуть виступати Катерина Бех, Анастасія Рассказова та Оксана Москаленко.

За словами Бринзака, нині біатлоністки очікують на отримання українського громадянства.

"Ці три дівчинки були запрошені білоруською федерацією. Вони звільнилися в Москві, пройшли збори з білоруською командою, але щось там не вийшло, і вони зателефонували мені.

Батьки у дівчаток українці, документи щодо отримання громадянства зараз знаходяться в стадії оформлення, тому виступають вони поки за Київську область, але тільки в особистому заліку, не приносячи командні очки. Ну а нам спортсменки такого рівня в будь-якому випадку не завадять, особливо з огляду на те, що в цій віковій групі відчуваємо певний кадровий дефіцит", - заявив Бринзак.

У нинішньому підсиленні Бринзак бачить резерв для першої збірної України.

"Наскільки я знаю, після літнього чемпіонату України планується, що молоді спортсменки з національної команди теж перейдуть готуватися до юніорської групи, таким чином формуючи найближчий резерв першої збірної і паралельно готуючись до своїх змагань - юніорських стартів і Кубку IBU", - сказав президент ФБУ.

Зазначимо, що на юніорському чемпіонаті України з літнього біатлону Катерина Бех виграла спринт, Анастасія Рассказова була 4-ю і Оксана Москаленко - 11-ю.

Нагадаємо, що це не перший випадок натуралізації біатлоністів з Росії. Хоча, поки вагомих результатів біатлоністи з Росії у складі збірної України так і не досягли.

Микола Аврамчук для УП


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: