Вхiд на сайт
Авторизацiя

Безвізом з ЄС скористалися вже більше мільйона українців

Безвізом з ЄС скористалися вже більше мільйона українців
Уже більше мільйона українців скористалися безвізовим режимом з Європейським Союзом. Про це повідомляє Президент України Петро Порошенко в Twitter, передає УНН.

"Безвізовим режимом з країнами Європейського Союзу, починаючи з червня 2017 року, вже скористалися більше мільйона українців", - повідомив Порошенко.

Зазначимо, Державна прикордонна служба повідомляла, що з початку дії безвізу 11 червня 2017 року по кінець червня 2018 року відбулось понад 21 мільйон перетинів кордону до ЄС громадянами України, що на 12% більше, ніж за попередній аналогічний період.

Нагадаємо, посол України в Лондоні Наталія Галібаренко повідомляла, що Велика Британія поки не готова до запровадження безвізового режиму з Україною.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: