Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві напали на патрульних

У Мукачеві напали на патрульних
Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом нападу на патрульних в Мукачеві.

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили осіб, причетних до нападу на працівників Управління патрульної поліції в Закарпатській області, та відкрили за даним фактом кримінальне провадження.

Сьогодні, 29 липня, працівникам Управління патрульної поліції в Закарпатській області під час виконання ними службових обов’язків стала чинити опір група осіб в Мукачеві. За даним фактом слідчими Мукачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 ККУ, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. За вчинене їм загрожує до 5 років позбавлення волі.
Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: