Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатська поліція задокументувала факт отримання неправомірної вигоди своїм працівником

Закарпатська поліція задокументувала факт отримання неправомірної вигоди своїм працівником
Управління внутрішньої безпеки в Закарпатській області Департаменту внутрішньої безпеки НПУ спільно з прокуратурою області виявили на отриманні неправомірної вигоди працівника Хустського відділу поліції.

Сьогодні, 28 липня, працівники Закарпатського управління Департаменту внутрішньої безпеки поліції спільно з прокуратурою Закарпатської області в рамках розпочатого кримінального провадження виявили факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 11,5 тисяч гривень оперативним працівником Хустського відділу поліції. Працівники поліції встановили, що чоловік отримав кошти від місцевої жительки за непритягнення до відповідальності її онука за вчинення крадіжок.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 ККУ, тобто отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище. Вирішується питання про затримання правоохоронця та повідомлення йому про підозру. ГУНП в Закарпатській області розпочало службове розслідування.

Поліція Закарпаття і надалі продовжуватиме роботу з виявлення та документування неправомірних дій своїх працівників. Всі, чия вина буде доведена, відповідатимуть згідно з чинним законодавством. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: