Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зірковий прогноз: гороскоп на сьогодні, 27 липня, для усіх знаків зодіаку

Зірковий прогноз: гороскоп на сьогодні, 27 липня, для усіх знаків зодіаку
Дізнавайтеся, що для вас підготували зорі на сьогодні, 27 липня.

Овен

Події дня торкнуться минулого Овнів, але ще сильніше вплинуть на їх майбутнє. Пік азарту або хвилювань припаде на другу половину доби. В цей час вам стане складніше керувати собою, в нештатної ситуації ви зробите не так, як думали. Ви можете зіткнутися з несподіваною поведінкою старих друзів або непередбаченим наслідком минулих експериментів. Гарна новина полягає в тому, що у вас буде час на виправлення помилки або на прояснення відносин, щоправда, займе цей процес не один день, інформує Ukr.Media.

Телець

День обіцяє Тельцям сюрприз, втім, частково очікуваний. Навіть якщо вам здається, що ініціатива не у вас, не обманюйте себе: ви теж повноправний учасник дійства, і зміни потрібні вам так само, як і іншим. У другій половині дня прогнозувати хід подій стане важче. Не варто заздалегідь продумувати плани, вони зміняться. Можливі революційні зміни в будинку, кар'єрі, бізнесі. Події торкнуться вашого статусу. Партнерство і дружба можуть змінитися черговим витком гострої конкуренції.

Близнюки

Протягом дня зросте увага Близнюків до останніх подій, у тому числі, які протікають далеко від дому. Інтерес до розвитку сюжету виявиться сильніше будь-яких страхів. Основні пригоди припадуть на другу половину дня і не завжди будуть відрізнятися передбачуваністю. Яскраве незабутнє враження обіцяють подорожі, а також справи, пов'язані з бізнесом, спортом, наукою, соціальною роботою, політикою. Вас можуть втягнути в авантюру, гру, корпоративну діяльність, продовження оригінального експерименту.

Рак

Сьогодні здоровий глузд і чуття підказують Ракам, що вплутуватися в пригоди небезпечно, але... саме цього вимагатиме ситуація. Багато чого залежатиме від масштабу помилки, які ви допустили раніше, особливо, у бізнесі і у відносинах з друзями. Якщо накопичена їх критична маса, вірогідна ділова або фінансова криза. Раки, уникніть зайвих клопотів у зв'язку з власними справами, можуть виявитися втягнутими в чужу авантюру. У цьому випадку, не варто захоплюватися: є ризик знайти собі проблему.

Лев

Ранок Левам краще провести в режимі помірності. Події, що вимагають енергетичних витрат, найімовірніше у другій половині дня. Вашої головним завданням буде гідна реакція на чужі вчинки, які можуть бути настільки ж агресивними, як і несподіваними. Зросте ризик сварки з партнером, начальником або іншому, можливо загострення ділової конкуренції, територіального спору або іншого конфлікту зі складною передісторією. Вам доведеться змиритися з тим, що результат боротьби, на даний момент, непередбачуваний.

Діва

На початку дня багато Дів будуть налаштовані творчо, аж до одержимості якоюсь оригінальною ідеєю. Друга половина дня дасть шанс втілити задум на ділі, але варто заздалегідь приготуватися до несподіваного і, можливо, незадовільного ефекту. Швидше за все, ви не зможете завершити розпочате, або вам доведеться повернутися в минуле, щоб щось підправити. Якщо ви налаштувалися на спокійний відпочинок, то до вечора ваші надії можуть розбитися, так як у вас з'являться несподівані і нестандартні клопоти.

Ваги

Вагам варто приготуватися до нестандартного розвитку знайомого сюжету. Сьогоднішні вчинки будуть мати не тільки технічні, але і фінансові наслідки. З іншого боку, день дає шанс на відкриття. Можна побачити з іншої сторони чужий характер або знайти оригінальні аспекти у звичному занятті. Можливе повернення до старого хобі. Якщо ви не надто активні, то станете свідком чужих пригод, експериментів і помилок. Вас може здивувати друг, партнер, колега по захопленню або молоде покоління.

Скорпіон

До вечора Скорпіони втягнуться в трудомістку справу. Не всі Скорпіони будуть її ініціаторами, декому доведеться відповісти на дзвінок або розгребти завали минулого. Ареною подій може стати будинок чи інше володіння. Азарт змішається з роздратуванням, конструктивні дії з руйнівними. Навантаження часом будуть зашкалювати, зросте ризик сварок і травм. Позначаться відгомін колишних промахів. Те, що ви сподівалися закінчити, виявиться «неораним полем» на тижні вперед. Потрібна акуратність в роботі з електрикою.

Стрілець

Стрільцям не варто засмучуватися, якщо ранок здасться прісним. Після полудня життя візьметься розвіювати ваші ілюзії з цього приводу, а до кінця дня ви вже почнете нудьгувати по спокійних буднів. Вечір може застати вас в дорозі, в дивній компанії або за незвичною справою. Пригоди цього дня нагадають вам, що ви «родом з минулого». Ризик нештатних ситуацій вище, якщо ви за кермом, зайняті бізнесом, спортом, технічної або соціальною діяльністю, активно берете участь у справах друзів і близького оточення.

Козеріг

Для Козерогів день може початися з передчуттів, не завжди приємних. При цьому навіть найбільш проникливі Козероги не зможуть спрогнозувати хід подій в деталях. Друга половина дня підштовхне до ризикованих дій, яких зірки настійно рекомендують вам уникати без крайньої необхідності. Розвивати активність бажано лише в критичних випадках, наприклад, заради порятунку бізнесу. Змусити до термінових клопотів вас можуть назрілі оновлення, наприклад, апгрейд автоелектроніки або комп'ютера.

Водолій

Вранці Водоліям краще берегти сили. Увечері стане важко прорахувати не тільки вчинки інших людей, включаючи близьких, але і результат своїх дій. Ваша тактика буде старою, але завдання, умови та наслідки новими. Замість радикального прогресу, життя відкине вас в минуле і змусить відпрацювати урок. Непередбачуваний ефект дасть навантаження, поїздка, тренування, рекламна або новаторська акція. Можливі сюрпризи у побуті і бізнесі, проблеми з авто. Зросте травматичність, нервозність, конфліктність.

Риби

Сьогодні Рибам зірки радять добре подумати, перш ніж піддатися загальному настрою. Незалежно від його спрямованості, він буде мало співвідноситися з вашими особистими планами і потребами. Проте у вас може не залишитися вибору, якщо ви вже втягнуті у загальну справу, наприклад, в ризикований бізнес-проект або в небезпечний незворотний експеримент. В цьому випадку, вам залишиться лише мінімізувати ризики і сподіватися на везіння. Можливо, вас врятує чуже майстерність або горезвісне дружнє «почуття ліктя».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: