Вхiд на сайт
Авторизацiя

Обласні депутати Закарпаття прийняли низку важливих звернень до центральних органів влади

Обласні депутати Закарпаття прийняли низку важливих звернень до центральних органів влади
Сьогодні, 26 липня, під час чергового пленарного засідання дванадцятої сесії Закарпатської обласної ради, депутати краю прийняли низку важливих звернень. Серед них - Звернення Закарпатської обласної ради щодо вирішення на законодавчому рівні питання заборони ввезення в Україну окремих видів полімерів та продажу поліетиленових пакетів.

Таке звернення зініціювали кілька окремих депутатів та ативісти громадської організації "Щасливі діти" Ольгою Павловою та Людмилою Сюзевою. На думку активістів, таке звернення наразі є необхідним та дуже актуальним, адже може посприяти змінам на законодавчому рівні.

До слова, у багатьох країнах спостерігається запровадження законодавчого обмеження виробництва та використання поліетиленових пакетів та упаковки, застосування посилених фіскальних механізмів (зборів та податків, які стягуються з операцій із продажу поліетиленових пакетів), що у цілому сприяє поступовому заміщенню таких пакувальних матеріалів на екологічно безпечні.

На Закарпатті ж ситуація із забрудненням гірських річок поліетиленовими пакетами та пластиковими пляшками подекуди дуже вражаючи.

Закарпатський Кореспондент


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: