Вхiд на сайт
Авторизацiя

У закарпатських перевізників найчастішими порушеннями є проблеми з документами

В рамках превентивних заходів під умовною назвою «Перевізник» за два дні поліція Закарпаття перевірила 137 транспортних засобів, серед яких 39 автобусів, та виявила два десятки порушень. Найчастішими є проблеми з документами.

Відповідно до доручення Міністерства внутрішніх справ Національна поліція України проводить спецоперацію «Перевізник», в рамках якої на всіх автошляхах України посилюється перевірка автомобільного транспорту, що надає послуги з перевезення пасажирів. Відпрацюваннями на території Закарпатської області займаються Головне управління Національної поліції, Управління патрульної поліції та Укртрансбезпека за участю Нацгвардії.

Найчастіше поліція Закарпаття складала протоколи за ч. 1 ст. 126 КУпАП, тобто керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами, та ч. 2 с. 121-2 КУпАП, тобто порушення водіями транспортних засобів, що працюють у режимі маршрутних таксі, правил зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів.

Під час посиленого варіанту несення служби правоохоронці перевіряють й інший транспорт, який допускає порушення правил дорожнього руху. Вагому частку в складених адмінматеріалах складають протоколи за водіння в нетверезому стані. Так, силами груп реагування патрульної поліції відділів та відділень ГУНП за три дні спіймано 11 таких водіїв.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: