Вхiд на сайт
Авторизацiя

Протягом вихідних на Закарпатті надавали допомогу заблукалим та травмованим туристам

Протягом вихідних на Закарпатті надавали допомогу заблукалим та травмованим туристам
Про це повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

20.07.2018 о 17:40 до ОКЦ надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту поблизу полонини Гропа Рахівського району в складі групи (7 чоловік) травмував ногу мешканець м. Одеса, 1986 р.н.. О 19:00 потерпілого знайдено, надано долікарську допомогу (накладено шину) та о 19:50 доставлено до с.Лазещана. Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалось Лазещинське ГПРВ: 2 чол. о/с. та 1 од. тех.

20.07.2018 о 22:00 до ОКЦ надійшла інформація, що під час проходження туристичного маршруту поблизу г. Говерла втратила орієнтир та заблукала мешканка м. Івано-Франківськ, 1990 р.н. 21.07.2018 о 18:00 її знайдено в районі г. Туркул Рахівського району та доправлено до м. Рахів. Стан здоров’я туристки задовільний, медичної допомоги не потребувала.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалось: Рахівське ГПРВ: 4 чол. о/с. та 1 од. тех.

21.07.2018 о 18:30 до ОКЦ повідомили, що під час проходження туристичного маршруту поблизу ур. Труфанець Рахівського району втратила орієнтир та заблукала киянка 1969 р.н..

О 22:00 жінку знайдено в районі ур. Труфанець Рахівського району та доправлено до м. Рахів. Стан здоров’я туристки задовільний, медичної допомоги не потребувала.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучалось: Рахівське ГПРВ: 3 чол. о/с. та 1 од. тех.

Гірські рятувальникі

Закарпатські гірські🗻 #рятувальники надали медичну допомогу💪 та спустили мешканця м. Одеса з г. Гропа, що у Рахівському районі😎.

Опубликовано Управління ДСНС України у Закарпатській області Суббота, 21 июля 2018 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: