Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті через сварку син позбавив життя власного батька

На Закарпатті через сварку син позбавив життя власного батька
У селищі Чинадієво Мукачівського району син вбив свого 52-річного батька. Поліція затримала підозрюваного. Сьогодні вирішується питання щодо обрання фігуранту кримінального провадження міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує позбавлення волі до п'ятнадцяти років.

Цієї ночі, 20 липня, о 03:50 до поліції надійшло повідомлення про смерть мешканця Чинадієва, на тілі якого медики виявили ножові поранення.

На місці події правоохоронці слідчо- оперативної групи Мукачівського районного відділення поліції виявили тіло 52- річного чоловіка власника оселі зі слідами насильницької смерті. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому завдав його син. В ході раптово виниклої сварки чоловік, який перебував у нетверезому стані, наніс кілька ножових поранень батькові в грудну клітину. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Знаряддя злочину поліція вилучила та направила на експертизу. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Чинадієвцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Сьогодні вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи підозри у вбивстві та обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті через сварку син позбавив життя власного батька
На Закарпатті через сварку син позбавив життя власного батька



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: