Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді відбудеться акція проти жорстокого поводження з тваринами

В Ужгороді відбудеться акція проти жорстокого поводження з тваринамиВ Ужгороді активісти із захисту тварин вирішили приєднатися до всеукраїнської акції проти жорстокого поводження з тваринами

У соціальних мережах у групах, які об'єднують захисників тварин, опубліковані оголошення із закликом прийти у п'ятницю до міськвиконкому і провести мітинг проти жорстокого поводження з тваринами. Початок мітингу о 10.00.

Подібні акції відбудуться у багатьох містах України. Резонанс викликала жорстока подія у місті Миколаїв, де комунальники вбили майже 100 собак. Через це навіть сталися сутички між комунальниками та активістами.

Як ми повідомляли, час від часу в Ужгороді також трапляються випадки жорстокого поводження з тваринами. відомі випадки, коли труять собак.

А зовсім недавно в місті душогуб жорстоко вбивав котів.

джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: