Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Сенцова почалися серйозні проблеми з серцем

У Сенцова почалися серйозні проблеми з серцем
Стан здоров'я українського політв'язня Олега Сенцова, якого утримують в Росії, значно погіршився. У нього сталався вже другий криз, але він не збирається припиняти голодування.

Про це з посиланням на адвоката Сенцова Дмитра Дінз повідомляє "Громадське".

Дінз стверджує, що криз стався через те, що у Сенцова почалися проблеми з серцем.

"У нього другий криз стався, питання стояло про реанімацію, але він відмовився і сказав, що буде приймати мінімальну кількість сумішей. Він приймає 2-3 ложки в день", - зазначив він.

Дінз відвідав Сенцова вдень 19 липня, на 67 день голодування Олега.

"Мені здалося, що він сильно здав, постарів, на "кощія безсмертного" схожий. Ми попрацювали годину, він прочитав листа і написав відповіді", - зазначив адвокат.

Дінз також додав, що Сенцов не зміг пояснити, коли саме йому стало погано: "Він в датах не орієнтується, запитав мене, який сьогодні день, число".

При цьому, морально Сенцов тримається добре, відзначає Дінз.

"Сказав, що не припинить голодування до переможного кінця".

Адвокат також розповів, що Олег здивований тим, що Уповноважений з прав людини України Людмила Денисова, яка раніше намагалася потрапити до Сенцову в колонію, перестала прориватися до іншим українським політв'язням в РФ. А також "посміявся з того, що Путін бачив плакат з ним".

"Мабуть, я у Путіна вже в печінках сиджу", - передав слова Сенцова адвокат.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: