Вхiд на сайт
Авторизацiя

Допоможіть знайти: закарпатець поїхав на заробітки і зник

Допоможіть знайти: закарпатець поїхав на заробітки і зник
Поліція просить допомогти у розшуку 60-річного заробітчанина

З проханням допомогти у розшуку батька, до Іршавського відділення поліції звернулася 33-річна мешканка села Сільце. Жінка повідомила, що кілька років тому її 60-річний батько Василь Лях поїхав на заробітки до Чеської республіки. Спершу чоловік регулярно контактував з дочкою, однак з грудня 2017 року на зв’язок з рідними він перестав виходити.

Саме тому, турбуючись про стан здоров’я та життя чоловіка тепер 33-річна звернулася по допомогу поліції.

Особливі прикмети зниклого: зріст 170 сантиметрів, середньої статури, волосся світлого кольору, має невеличку борідку. На пальцях руки має татуювання у вигляді зірочки; шкутильгає на одну ногу.

Поліція звертається до всіх, кому відоме місце перебування зниклого. Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо Василя Ляха, повідомте, про це до Іршавського відділення поліції, або за телефоном «102», інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Допоможіть знайти: закарпатець поїхав на заробітки і зник



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: