Вхiд на сайт
Авторизацiя

Кількість отруєних у донецькому дитячому таборі перевищила 80 людей

Кількість отруєних у донецькому дитячому таборі перевищила 80 людей
Кількість отруєних у дитячому таборі "Яструбок" на Донеччині перевищила 80 людей, отруїлися у тому числі 68 дітей. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

"17-18 липня з дитячого табору "Яструбок" села Соснове Лиманського району, з попереднім діагнозом гостра кишкова інфекція, госпіталізовано 84 особи, з них - 68 дітей", - повідомили у відомстві.

Як зазначається, всього в таборі перебувало 134 особи.

Проводиться комплекс санітарно-гігієнічних та протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, у дитячому таборі "Яструбок" сталося масове отруєння дітей. 16 липня після вечері 60 дітей відчули недомагання, підвищення температури та нудоту.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: