Вхiд на сайт
Авторизацiя

Представники ДНР і ЛНР пішли на поступки в Мінську

Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело, інформоване про роботу групи.

Представники ДНР і ЛНР пішли на поступки в Мінську


"Жодних рішень поки не ухвалено і жодних документів не підписано", - сказав співрозмовник.

Водночас представник "ЛНР" Владислав Дейнего заявив, що контактна група відклала переговори до ранку. За його словами, "сторони пішли на консультації", пишуть РИА Новости.

Представники самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" передали у вівторок увечері учасникам контактної групи проект протоколу з мирного врегулювання ситуації, що склалася на Донбасі.

"Ми передали учасникам тристоронньої контактної групи проект протоколу, що включає комплекс заходів щодо військового й політичного врегулювання. Сторони контактної групи взяли цей проект та обіцяли дати відповідь після перерви (в роботі)", - заявив Пушилін.

Раніше приблизно через 2 години після початку засідання тристоронньої контактної групи російський "Інтерфакс" повідомив, що учасники переговорів залишають Будинок прийомів МЗС Білорусі.

Згідно з даними, тоді перед центральним входом в будівлю "Дипсервіс хол" вишикувався кортеж представницьких автомобілів, учасники зустрічі виходили з будівлі, сідали по автівках і залишали територію Будинку прийомів.

РИА Новости уточнили, що представник ОБСЄ Хайді Тальявіні і повпред української сторони Леонід Кучма по черзі залишили місце проведення переговорів.

У переговорах контактної групи від української сторони брали участь спеціальний представник з гуманітарних питань, лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук і екс-президент України Леонід Кучма. Бойовиків представляли члени "ДНР" та "ЛНР" Денис Пушілін і Владислав Дейнего.

У переговорах брали участь також спецпредставник голови ОБСЄ Хайді Тальявіні та посол РФ у Києві Михайло Зурабов, який виступає посередником на переговорах групи.

Окрім того, Президент України Петро Порошенко заявив, що їде в Мінськ аби особисто почати політичний діалог та показати касетні боєприпаси! Ці докази будуть використані в Мінську та Раді ЄС, - зазначено в twitter




Теги: АТО
Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: