Вхiд на сайт
Авторизацiя

Суд визначив запобіжний захід для чиновника, який напідпитку насмерть збив жінок

Суд визначив запобіжний захід для чиновника, який напідпитку насмерть збив жінок
Нагадаємо, 13 липня ввечері голова Перечинської районної державної адміністрації скоїв наїзд на двох жінок

Ужгородський міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою голові Перечинської РДА, підозрюваному в смертельному ДТП.

Сьогодні, 16 липня, Ужгородський міськрайонний суд розглянув клопотання слідства ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва прокуратури Закарпаття та обрав міру запобіжного заходу підозрюваному в смертельному ДТП в Перечині. Це тримання під вартою на 60 днів без можливості внесення застави.

Читайте також: Смертельна ДТП на Закарпатті: офіційні подробиці від поліції

Нагадаємо, що в п’ятницю, 13 липня, ввечері в місті Перечин наїзд на двох жінок скоїв голова Перечинської районної державної адміністрації. Потерпілих – двох жительок міста Перечин віком 71 та 56 років «швидка» доставила в реанімацію районної лікарні. Врятувати життя жодної з них медикам не вдалося. Згідно з висновком Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водію повідомлено про підозу у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: