Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко про "мовні" претензії Угорщини: З нами не можна розмовляти мовою шантажу

Порошенко про "мовні" претензії Угорщини: З нами не можна розмовляти мовою шантажу
Президент України Петро Порошенко заявив, що Київ не терпітиме шантаж з боку Угорщини, яка блокує інтеграцію України з НАТО.

"Україна буде захищати свої національні інтереси. Нікому не вдасться заблокувати українську інтеграцію в НАТО. З Україною не можна розмовляти мовою шантажу", - повідомив він в інтервю українським телеканалам.

Порошенко додав, що під час саміту у Брюсселі домовився з прем’єром Угорщини Віктором Орбаном про продовження діалогу щодо закону про освіту на рівні міністрів закордонних справ і міністрів освіти та про імплементацію рішення Венеційської комісії.





Нагадаємо, що Угорщина послідовно блокує зустрічі представників НАТО і України на вищому рівні через українську освітню реформу. На думку Будапешта, новий закон про освіту обмежує права закарпатських угорців щодо вивчення рідної мови.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: