Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті відсвяткували 773 річницю рідного села Івана Фірцака-Кротона

На Закарпатті відсвяткували 773 річницю рідного села Івана Фірцака-Кротона
Співробітники поліції Закарпаття забезпечили охорону громадського порядку та не допустили порушень під час проведення масових заходів в селі Білки Іршавського району.

Вчора, 12 липня, у селі Білки, що на Іршавщині, громада відзначала День села та свято Петра і Павла. Під час забезпечення публічного порядку у селі поліцейським Іршавського відділення поліції надавали допомогу правоохоронці Мукачівського, Свалявського та Міжгірського відділень поліції, а також Хустського відділу поліції.

У центрі села для людей працювали ярмарок та різноманітні атракціони. Святкова програма включала виступи колективів художньої самодіяльності. Не обійшлось і без спортивних змагань на батьківщині легендарного закарпатця, найсильнішої людини планети свого часу Івана Фірцака-Кротона (Івана Сили). Вечірній відпочинок продовжив виступ місцевого гурту, а на завершення відбулася святкова молодіжна дискотека. Завдяки злагодженим діям поліції під час святкування не було допущено порушень публічного порядку.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: