Вхiд на сайт
Авторизацiя

Центр Києва заблокували водії автомобілів на єврономерах (ФОТО, ВІДЕО)

Центр Києва заблокували водії автомобілів на єврономерах (ФОТО, ВІДЕО)
Проїзд заблокований від Арсенальної до Європейської площі

Центр Києва заблокували водії автомобілів на єврономерах в рамках "Акції за захист і доступне розмитнення", повідомляється на сторінці "Авто Євро Сили" у Facebook.

Більше сотні автомобілів на європейських номерах перекрили проїзд від метро "Арсенальна" до Європейської площі. Це спричинило за собою деякі незручності - з 8 ранку в столиці утворилися затори, рух у центрі фактично заблоковано.

Центр Києва заблокували водії автомобілів на єврономерах (ФОТО, ВІДЕО)

Проїзд буде значно ускладнений маршрутом проведення безстрокової акції, передає "Київ Автомобільний" в Facebook, зокрема буде заблокований Кабінет Міністрів України, Верховна Рада, вул. Грушевського, вул. Шовковична, вул. Садова, вул. Липська, вул. Інститутська, Урядовий квартал.

Люди приїхали під Верховну Раду о 6:00 ранку. Акцію обіцяють зробити безстроковою.

Готуємось до трансляції Акції протесту ГО Автоєвросила під стінами Будівлі ВРУ

Опубликовано Авто Евро Сила Вторник, 10 июля 2018 г.

Як повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна", порядок біля парламенту охороняють поліцейські. За словами кореспондента, акція проходить спокійно.

Протестувальники вимагають, що Кабінет Міністрів ухвалив рішення, яке дозволяє поліції перевіряти автомобілі на іноземних номерах і застосовувати штрафні санкції у відповідності з митним законодавством. Через цю акцію зараз у центрі столиці фактично повністю заблоковано рух.

НАЖИВО. Центр Києва перекрили автомобілісти на “євробляхах"

НАЖИВО. Власники авто на єврореєстрації заблкували машинами центр Києва і влаштовують масштабну акцію протесту

Опубликовано УНН - Українські Національні Новини Вторник, 10 июля 2018 г.

Блокування центру Києва призвело до заторів у всій столиці. Крім центру, в заторах стали Дарницький міст, міст Патона, Набережне шосе, бульвар Дружби Народів, Повітрофлотський проспект, вул. Борщагівська, частина проспекту Перемоги.

Зазначимо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів віднедавна МВС отримало можливість відслідковувати терміни перебування в Україні автомобіля на єврономерах і застосовувати санкції до порушників. Поліція має доступ до митної бази "Інспектор-2006", в якій фіксуються всі автомобілі, які перетинають кордон. Там же видно, в якому саме режимі в'їхав автомобіль: транзит або тимчасове ввезення на 1 рік. Якщо автомобіль знаходиться в Україну в режимі тимчасового ввезення, то протягом 90 днів його необхідно зареєструвати в сервісному центрі МВС України в установленому порядку. Багато власників автомобіля з єврономерами цю вимогу ігнорували.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: