Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напад на патрульних в Ракошині: поліція повідомила подробиці інциденту

Напад на патрульних в Ракошині: поліція повідомила подробиці інциденту
Триває рослідування, одного з учасників бійки затримано.

Працівники Мукачівського районного відділення поліції встановлюють обставини конфлікту в селі Ракошино, що виник між групою осіб. Одного з учасників затримано за ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Вчора, 9 липня, о 21:15 на лінію «102» надійшло повідомлення про бійку на терасі місцевого кафе у селі Ракошино. На місце події прибули екіпаж УПП та працівники Мукачівського районного відділення поліції.

Учасників конфлікту доставили до відділення поліції. Там правоохоронці встановили їх особи. Ними виявилися 24-річний мукачівець та двоє мешканців с. Домбоки віком 27 та 32 роки. Як з’ясували поліцейські, чоловіки вчинили між собою бійку, в ході якої пошкодили майно закладу. Окрім цього, внаслідок даного інциденту один із патрульних отримав тілесні ушкодження.

Наймолодшого з учасників бійки, 24-річного мукачівця затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Читайте також: На Закарпатті патрульним погрожували... вилами

В поліції Мукачівського районного відділення за даним фактом розпочато два кримінальні провадження: за ч. 4 статті 296 та ч. 2 статті 345 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту. Слідство у справі триває. Щодо мукачівця наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: