Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградові працівники поліції виявили водія "під кайфом"

У Виноградові працівники поліції виявили водія "під кайфом"
За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення задокументували випадок керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння в місті Виноградові.

Учора, 9 липня, ввечері на вулиці міста Виноградів працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Mercedes Vіtо», який не зупинився на вимогу дорожнього знака, а водій не був пристебнутий паском безпеки.

Машину зупинили. За кермом перебував 36-річний місцевий житель, який поводився неадекватно. Поліцейські запідозрили, що чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Це підтвердилося під час проходження медосвідування в лікарні, де тест показав, що виноградівець вживав три різних види наркотичних речовин.

На правопорушника склали адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння), вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Складений адмінпротокол правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: