Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 10 липня для всіх знаків зодіаку: як провести цей день

Гороскоп на 10 липня для всіх знаків зодіаку: як провести цей день
Вівторок нового робочого тижня буде сприятливим для вирішення побутових турбот і сімейних негараздів. Деяких знаків Зодіаку очікує відпочинок, якого вони заслужили після складних вихідних.

ОВЕН

Овнам цього вівторка зірки обіцяють низку непростих випробувань. Найбільш складне з них змусить вас проявити витримку, почуття такту і розуміння, а також уміння слухати і йти на поступки. Вся справа в тому, що сьогодні можливі розбіжності та інші дрібні негаразди в стосунках з коханою людиною. Однак ви з легкістю обійдете їх, якщо зможете поставити себе на місце другої половинки.

ТЕЛЕЦЬ

Саме час втілити в реальність ваші грандіозні плани, які стосуються відпустки, розваг, екстремальних активностей і відпочинку з рідними. Сьогоднішній день буде вдалим для купівлі квитків і побудови маршруту, вибору готелів і попутників. Сміливо беріться за організаційні питання.

БЛИЗНЮКИ

Ймовірно сьогодні вам таки вдасться знайти правильний підхід до примирення з конкурентами, які на даному етапі виявилися вам не під силу. Стратегічно збудовані відносини дозволять вам не тільки виграти час, а й набратися цінного досвіду, який в подальшому допоможе зайняти позицію лідера.

РАК

Раки відчують сьогодні тягу до пригод, подорожей і різноманітності, що дозволить вийти за межі офісних буднів. Не стримуйте себе в цьому, відшукайте спосіб викроїти кілька вихідних для себе і близьких. Відпочинок не тільки принесе вам новий запас фізичних і моральних сил, але і дозволить залагодити всі домашні справи і негаразди.

ЛЕВ


Ймовірно, турботи і справи заважають вам об'єктивно оцінювати ситуацію як в професійній сфері, так і в особистих відносинах. Займіть сьогодні нейтральну позицію, яка дозволить вам відійти від прийняття важливих рішень.

ДІВА

Дівам варто відмовитися сьогодні від властивої їм принциповості і наполегливості. Пріоритетним і вкрай корисним виявиться не настільки властиве вам вміння вислухати інших і прийняти куди менше вигідну для вас позицію. Впевнено обійдіть принципи і досить скоро ви переконаєтеся, що навіть зроблений через силу крок був абсолютно вірним.

ТЕРЕЗИ

Терези можуть сьогодні сміливо насолоджуватися невимушеною, спокійною і комфортною обстановкою, легкістю взаємин з оточуючими і колегами. День буде сприятливим для читання, самоосвіти, нових і корисних знайомств. Точно не варто витрачати час на бездіяльність.

СКОРПІОН

Ви будете завалені різними справами, й осилити все виявиться завданням не з легких. Тому саме зараз час звернутися до оточуючих за допомогою.

СТРІЛЕЦЬ

Що ж стосується сьогодні Стрільців, вам, мабуть, саме час зайнятися побутовим благоустроєм, повернутися до питань нерухомості, ремонту, купівлі або продажу квартири, оренди житла. Сьогодні зірки обіцяють вам найбільш вигідні, чесні і сприятливі угоди.

КОЗЕРІГ

Робочий день Козерога може виявитися сьогодні надмірно важким. До того ж вам варто чекати непроханих гостей і несвоєчасних домашніх турбот.

ВОДОЛІЙ


Цього вівторка Водоліям краще відкласти нові справи і плани. Навряд чи сьогодні вам вдасться реалізувати ідеї, які прийшли після насичених вихідних. Сміливо відкладайте плани, щоб не наламати дров, якщо справа варта, вона неодмінно вас почекає.

РИБИ

Риби можуть розраховувати на довгоочікуваний відпочинок, який не принесли і минулі вихідні. Він стане своєрідною нагородою за ту працю, для якої ви останнім часом не шкодували ні сил, ні часу.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: