Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ролик-візитівка: руїни Хустського замку показали з висоти

Ролик-візитівка: руїни Хустського замку показали з висоти
Днями ролик з'явився в менежі. Відео показує красу Хустщини з висоти пташиного польоту.

Ці кадри Хуста розмістив у мережі Ярослав Тарканій як промо одного з найстаріших закарпатських міст, окрасою якого є місцева фортеця, – інформує Mukachevo.net.

Ярослав розповідає: «Замок був побудований у XII столітті, аби контролювати дороги, що ведуть до соляних копалень. Замок захищав місцевий люд від багаточисельних нападів чужинців. Серед місцевих ходили чутки про моторошні речі, які відбуваються за його стінами. Особливо моторошною була легенда про склеп Графа Дракули, якого пов'язують із сім'єю Лицаря Драго.
Та що сталось із Замком? Ти маєш знати!»

Руїни фортеці досі возвеличуються над містом і їх можна побачити майже з будь-якої точки міста. Водночас, з пагорбів фортеці відкривається неймовірна панорама Хуста.

Хустський замок: руїни

Руїни Хустського замку з висоти пташиного польоту.

Відео Yaroslav Tarkanii

Опубликовано Mukachevo.net Воскресенье, 8 июля 2018 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: