Вхiд на сайт
Авторизацiя

Триває напрацювання детальних планів територій Ужгорода

Триває напрацювання детальних планів територій Ужгорода
Про це інформує прес-служба міськради. Зокрема, сьогодні у сесійному залі міської ради розглянули плани ще двох територій.

Йдеться про:
– обмеженої вулицями Олександра Грибоєдова, Собранецькою, Верховинською та Райдужною;
– обмеженої вулицями Тиводара Легоцького, Олександра Богомольця, 8 Березня та межею міста.

Представляли проекти розробники Олександр Шеба та Олександра Вдовіна. На території вулиць Тиводара Легоцького, Олександра Богомольця, 8 Березня передбачено створення біля озера зони відпочинку, а також створення парковок для авто вдовж вулиць і в середині майбутнього житлового кварталу.

Зазначили, що на одній із територій було за зверненням власника земельної ділянки змінено її цільове призначення, а інших пропозицій та доповнень не надходило. Не було зауважень і від присутніх сьогодні на громадських слуханнях, голосуванням обидва детальні плани підтримали винести на затвердження сесії Ужгородської міської ради.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: