Вхiд на сайт
Авторизацiя

Івана Купала 2018: що ні в якому разі не можна робити

Івана Купала 2018: що ні в якому разі не можна робити
В ніч з 6 на 7 липня українці відзначають Івана Купала 2018. Під час цього свята дівчата ворожили на судженого, пари стрибали через багаття і все це не лише заради забави й веселощів, а й щоб залучити достаток і щастя в свій дім.

У давнину вважалося, що в ніч на Івана Купала духи землі, води і вогню говорять з людьми, отже, це найкращий час, щоб попросити у древніх могутніх сил допомогу у справах та відкрити своє майбутнє.

Івана Купала 2018: що не можна робити 7 липня

Вважається, що в цей час прокидається всяка лісова нечисть, тому в цю ніч не можна спати.

Жінкам не можна відзначати Івана Купала, не побувавши біля вечірньої ватри – так роблять лише відьми.

Щоб родина не збідніла, її членам на Івана Купала краще нічого не віддавати, не продавати і не позичати. А якщо людина знайде на дорозі гроші – навіть велику суму – її ні в якому разі не можна брати.

В ніч з 6 на 7 липня від води слід триматися подалі вагітним, дітям і літнім людям. Водяна нечисть може нашкодити слабким організмам цих людей.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: