Вхiд на сайт
Авторизацiя

Непоправні втрати: загинули троє бійців із Закарпаття, ще дев’ятеро поранені

Непоправні втрати: загинули троє бійців із Закарпаття, ще дев’ятеро поранені
За уточненою інформацією, у п’ятницю (6.07) в ході навчань на Рівненському полігоні загинули троє військовослужбовців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону (один офіцер і двоє бійців), який входить до складу 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади й базується в Ужгороді.

Ще дев’ятеро військовослужбовців (двоє офіцерів, а також рядові, солдати та старші солдати) поранені й доставлені в госпіталь.

Двоє із загиблих – мешканці Ужгорода, один – мешканець Перечинського району.

Як уже повідомлялося, Геннадій Москаль підписав розпорядження про оголошення на Закарпатті Дня жалоби у зв’язку із загибеллю бійців 15 окремого гірсько-піхотного батальйону.

В суботу, 7 липня, на будинках державної влади, органів місцевого самоврядування, державних установах, підприємствах та організаціях Закарпатської області буде приспущено Державний прапор. Крім того, установам та організаціям незалежно від форми власності рекомендовано скасувати проведення розважально-концертних заходів, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: