Вхiд на сайт
Авторизацiя

Порошенко анонсував спільну з ЄС стратегію протидії РФ

Порошенко анонсував спільну з ЄС стратегію протидії РФ
Президент України Петро Порошенко привітав одноголосне схвалення рішення Євросоюзу продовжити до 31 січня 2019 року економічні та секторальні санкції проти Росії. Про це йдеться в повідомленні глави держави в Twitter, передає УНН.

“Вітаю одноголосне схвалення рішення Ради Євросоюзу продовжити до 31 січня 2019 року економічні та секторальні санкції проти Росії за брутальну агресію проти України. Ціную солідарну підтримку держав-членів української незалежності і територіальної цілісності”, — наголосив він.

Президент закликав до повного виконання мінських домовленостей, виведення російських військ з Донбасу, введення миротворців ООН, відновлення контролю над державним кордоном, звільнення утримуваних Росією українських політичних в’язнів і заручників та повернення Криму.

“На наступному „українському“ тижні в Брюсселі продовжу роботу з лідерами ЄС та євроатлантичної спільноти щодо вироблення стратегії протидії російській загрозі”, — заявив Порошенко.

Нагадаємо, 5 липня Європейський Союз продовжив економічні санкції проти Росії ще на шість місяців.

Джерело: УНН


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: