Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський облмуздрамтеатр завершить сезон черговою прем'єрою

Закарпатський облмуздрамтеатр завершить сезон черговою прем'єрою
Про це повідомляють в Закарпатському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв.

На завершення театрального сезону Закарпатський академічний обласний український музично-драматичний театр ім.братів Ю.-А. та Є.Шерегіїв запрошує 6 липня о 18.30 на другий показ своєї нової вистави "Same time, next year" ("Наступного року в цей же час") за п'єсою американського драматурга Бернарда Слейда. Нова робота режисера Михайла Фіщенка припала до смаку ужгородцям. Чимало шанувальників театрального мистецтва назвали її найкращою постановкою на малій сцені.

В неділю ж, 8 липня, відбудеться закриття 72-го театрального сезону: о 12.00 на малечу та батьків чекає прем'єра казки "День народження кота Леопольда" за твором Аркадія Хайта. Постановку веселої історії про інтелігентного кота та злих мишенят здійснив відомий режисер Олександр Саркісьянц.

Крім того, о 18.00 "шерегіївці" покажуть драму "Крок від любові" за п'єсою Михайла Старицького "Циганка Аза" в постановці заслуженого артиста України Василя Шершуна.

Однак актори найбільшого театру області й на цьому не прощаються зі своїми шанувальниками: 10 липня о 16.00 на площі перед центральним входом до театру відбудеться благодійний концерт зі збору коштів для операції на серці актору Тарасу Гамазі.

А свій наступний театральний сезон Закарпатський облмуздрамтеатр відкриє у жовтні.

Закарпатський облмуздрамтеатр завершить сезон черговою прем'єрою



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: