Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція розпочала слідство за фактом пограбування мукачівки

Поліція розпочала слідство за фактом пограбування мукачівки
Мукачівські правоохоронці оперативно встановили особу нападника, який вдень пограбував 72-річну місцеву мешканку. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження. Підозрюваному у грабежі загрожує до шести років ув’язнення.

Вчора, 15 квітня, о 15:45 з повідомленням про пограбування до поліції Мукачева звернулася 72-річна місцева мешканка. Працівники поліції, які прибули на виклик, встановили, що біля магазину на стоянці автомобілів по Першотравневій набережній невідомий чоловік, застосувавши фізичну силу, вирвав з рук пенсіонерки сумку. В сумці потерпілої знаходились мобільний телефон, ключі та 14 тисяч гривень.

Опитавши можливих очевидців та свідків події, поліцейські одразу встановили особу нападника. Ним виявився 20-річний місцевий мешканець. Молодий чоловік вже мав проблеми із законом та притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

За фактом відкритого викрадення чужого майна слідчі мукачівської поліції розпочали кримінальне провадження, що передбачено частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. За скоєне згідно з санкцією статті фігуранту справи загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: