Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чи закриють в Ужгородському районі дитячі школи мистецтв?

Чи закриють в Ужгородському районі дитячі школи мистецтв?
У Малій Доброні, Тарнівцях, Середньому та Коритнянах. Окрім цього, є намір закрити в районі дитячі центри творчості. А замість цих закладів заснувати в обласному центрі мистецьку школу.

Дане питання розглядатиметься на черговій сесії Ужгородської районної ради 13 липня. Такий крок чиновників Ужгородщини викликав хвилю обурення в жителів району. Губернатор краю Геннадій Москаль закликав мешканців прийти на засідання ради й висловити своє невдоволення. До цього очільник області додав, що рішення незаконне ще й тому, що його проект був опублікований лише за 15 днів до проведення чергової сесії,повідомляє угорськомовна регіональна газета Kárpátalja.

“Якщо таке рішення все ж буде прийняте, оскаржуватиму його в суді,- заявив керманич,- А відтак звернуся до Верховної Ради України із клопотанням розпустити Ужгородську районну раду як таку, що приймає завідомо незаконні рішення.”

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: