Вхiд на сайт
Авторизацiя

Покарали: на Закарпатті засудили чоловіка, який зарубав сокирою товариша

Покарали: на Закарпатті засудили чоловіка, який зарубав сокирою товариша
Про те, що засуджено місцевого мешканця, який зарубав сокирою товариша, інформує прес-служба прокуратри в Закарпатській області.

Міжгірським відділом Хустської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні, щодо умисного вбивства 47-річного мешканця с.Присліп Міжгірського району (ч.1 ст.115 КК України).

Встановлено, що в березні 2018 р., 32-річний закарпатець, перебуваючи в гостях у знайомого, в ході сварки, сокирою наніс множинні удари по голові господаря будинку. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Відтак, Хустським районним судом зловмисника визнано винним в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України) та засуджено до семи років позбавлення волі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: